Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Συμεωνίδης: «Σκληροί απέναντι στο Ψυχικό»

Έτοιμος να μπει η ομάδα του με το... δεξί στο πρωτάθλημα της Α2 είναι ο προπονητής του Δούκα, Σάββας Συμεωνίδης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι σκληροί απέναντι στο Ψυχικό.

Να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του ο Δούκας στο πρωτάθλημα της Α2 επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Συμεωνίδης, όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου τόνισε, ακόμη, πως οι παίκτες του πρέπει να δείξουν ένα σκληρό και δυνατό πρόσωπο απέναντι στο Ψυχικό, το οποίο θα αντιμετωπίσουν αύριο (08/10, 17:00).

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτή τη νίκη, στο ξεκίνημα του φετινού αθλήματος. Έχουμε δουλέψει αρκετά όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η ομάδα έδειξε και στο Κύπελλο, αλλά και στα φιλικά ένα καλό πρόσωπο. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλη εκτίμηση για την ομάδα του Ψυχικού. Τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι μία από τις πολύ δυνατές ομάδες της Αθήνας, στην Α2. Είναι μια έδρα, στην οποία δύσκολα νικάει ο αντίπαλος. Το έχει αποδείξει αυτό τα τελευταία χρόνια. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και σκληροί μπορούμε, για να κερδίσουμε».

Επίσης, ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο υποστήριξε πως ο Δούκας έχει τις πιθανότητες με το μέρος του στην αυριανή αναμέτρηση.

«Έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θεωρώ πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως έχουν πολλές πιθανότητες απέναντι στο Ψυχικό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα, αλλά μέσα στην εβδομάδα έμαθα για τους παίκτες, πως παίζουν και πως σουτάρουν. Είναι μια ομάδα που θα θέλει να μας κερδίσει. Παίζουν στην έδρα τους και θέλουν να αποδείξουν πως είναι καλοί. Εμείς πρέπει να παίξουμε σκληρά και να μείνουμε ενωμένοι. Κάθε μέρα που περνά αισθάνομαι όλο και καλύτερα και πιο σημαντικός για την ομάδα. Μπορώ να βοηθήσω πολύ τον Δούκα κι είναι καλό για μένα που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x