NBA

Συνάντηση Λεμπρόν-Ίρβινγκ στο Μαϊάμι!

Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ συναντήθηκαν στο Μαϊάμι, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον της συνεργασίας τους στους Καβαλίερς.

Μια μάλλον τυχαία, πλην όμως πολύ σημαντική συνάντηση έγινε προ ημερών στο Μαϊάμι. Όπως αναφέρεται στο ESPN και επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κάιρι Ίρβινγκ βρέθηκαν στο ίδιο μέρος στο Μαϊάμι. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για λίγη ώρα σε κόσμιο κλίμα, σε… πείσμα όσων προέβλεπαν πως μπορεί η κατάσταση να ξέφευγε.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχτεί, όπως αποδείχτηκε και από το αίτημα για ανταλλαγή που κατέθεσε στην ιδιοκτησία της ομάδας ο γκαρντ των «Καβς». Αυτή η στάση του Ίρβινγκ δυσαρέστησε ή ακόμη και εξόργισε τον «βασιλιά», ενώ φήμες ήθελαν τους δύο παίκτες να εκτοξεύουν σπόντες ο ένας για τον άλλον στο περιβάλλον τους.

Δεδομένου ότι οι Καβαλίερς δεν έχουν βρει ακόμη κάποια πρόταση για ανταλλαγή που να τους ικανοποιεί για να παραχωρήσουν τον Ίρβινγκ, πολλοί θεωρούν πως ίσως αυτή η πρώτη συνάντηση των δύο σούπερ σταρ να αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης τους και τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x