NBA

Συνελήφθη ο πατέρας του Καντέρ με την κατηγορία του πραξικοπηματία!

Ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες, με την κατηγορία της συμμετοχής τους στο πρόσφατο πραξικόπημα που έγινε την Τουρκία, συγκαταλέγεται ο πατέρας του NBAer, Ενές Καντέρ, Μεχμέτ!

Μετά τον γιο, μπλεξίματα με την τουρκική κυβέρνηση έχει και ο πατέρας!

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, την Παρασκευή (2/6) συνελήφθη ο Μεχμέτ Καντέρ, πατέρας του γνωστού NBAer Ενές, με την κατηγορία της συμμετοχής στο πρόσφατο πραξικόπημα που έγινε στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση-σκούπα που πραγματοποίησαν οι τουρκικές Αρχές σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, με τον έναν εξ αυτών να ήταν ο Μεχμέτ Καντέρ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, στο Καντίκιοϊ. Ο δρ. Μεχμέτ Καντέρ ήταν καθηγητής Ιατρικής σε πανεπιστήμιο της Πόλης μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και παραιτήθηκε από την έδρα του.

Θυμίζουμε, πως πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση Ερντογάν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ενές Καντέρ, με την ίδια κατηγορία και μάλιστα λίγο νωρίτερα, είχε ακυρώσει το διαβατήριο του σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, απαγορεύοντάς του ουσιαστικά την είσοδο στη χώρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε θέση μέσω Twitter o Ενές Καντέρ για τον πατέρα του: «Γεια σου κόσμε. Ο πατέρας μου συνελήφθη από την τουρκική κυβέρνηση και από τον Χίτλερ του αιώνα μας (σ.σ. Ερντογάν). Προφανώς θα βασανιστεί όπως χιλιάδες άλλοι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x