Ευρώπη

Συνεχίζει και ο Φριντζόν στη ΤΣΣΚΑ

Ο Βιτάλι Φριντζόν, αποτελεί την τέταρτη ανανέωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το νέο του συμβόλαιο να περιλαμβάνει την παραμονή του για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και την οψιόν ανανέωσης για τρίτο.

Μετά τον Χριάπα, τον Λαζάρεφ και τον Ντε Κολό, ακόμη ένας παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάθισε στο τραπέζι και υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας με την «ομάδα του στρατού».

Ο Βιτάλι Φριντζόν απάντησε θετικά στη πρόταση της ρωσικής ομάδας και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή μέχρι το 2018 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 30χρονος γκαρντ, βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2013 και αποτελεί έναν από τους παίκτες κλειδιά του Δημήτρη Ιτούδη σε άμυνα και επίθεση.

Ο Φριντζόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ρώσικης ομάδας σε συνολικά 186 παιχνίδια και μετράει μέσο όρο 8.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 0.7 κλεψίματα σε 17.7 λεπτά συμμετοχής.

Στα τρία αυτά χρόνια, λοιπόν, με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βιτάλι Φριντζον, έχει αποκτήσει τρία πρωταθλήματα της VTB League καθώς και μία Ευρωλίγκα.

Στις δηλώσεις του ο γκαρντ αμέσως μετά τη επισημοποίηση της ανανέωσης του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα, όπου έχουμε φίλους ανοιχτόμυαλους και πραγματικούς νικητές. Είμαι αρκετά ευγνώμων στους προπονητές και στη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Τώρα, που είχαμε μια εξαιρετική σεζόν είναι δύσκολο να ζητήσουμε περισσότερα. Αυτό που ξέρω, τώρα, είναι ότι θα είναι δυσκολότερο, με τους αντιπάλους να προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να «σηκώσουμε τα μανίκια» μας και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Κρατήσαμε το κορμό της ομάδας και μαζί εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε δυνατότεροι».

Ενώ από τη πλευρά του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε: «Ο Βιτάλι είναι ένας βετεράνος ο οποίος έχει περάσει πολλά χρόνια στη ΤΣΣΚΑ. Είναι θανατηφόρος σουτέρ με πολύ σοβαρή επαγγελματική προσέγγιση στο παιχνίδι. Κάθε φορά όταν θέτουμε μια προαιρετική προπόνηση έρχεται στο γυμναστήριο να κάνει ότι κάνει καλά, σουτάρει τη μπάλα. Επίσης, βοηθάει την ομάδα να εξαπλώσει την άμυνα, δείχνει υψηλό κίνητρο και μαχητικό πνεύμα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η εμπειρία του είναι απαραίτητη για την ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια».








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x