Ελλάδα

Συνεχίζεται ο… Γολγοθάς του Άρη!

Ούτε… 10άδα είναι πιθανό να μη συμπληρώσει ο Άρης στο τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την ημιτελική φάση των playoffs της Α1, καθώς τα προβλήματα συνεχίζονται!

Στα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Άρης είχε κατεβάσει 10άδα. Όμως, τα προβλήματα των «κίτρινων» αντί να μειώνονται, αυξάνονται και έτσι είναι πολύ πιθανό να μη φτάσει καν αυτόν τον αριθμό στο τρίτο ματς! Πέρα από τους δεδομένους απόντες, Όγκο Αντεγκμπόγε και Γιάννης Καραθανάσης, εκτός του κυριακάτικου (31/5) προγράμματος έμειναν ακόμα οι Άντριου Νέιμικ και Βασίλης Σίμτσακ.

Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει τη θεραπεία του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, συνεπώς η συμμετοχή του την Τρίτη (2/6) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Από την άλλη, ο Έλληνας φόργουορντ δεν γυμνάστηκε, καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Από ‘κει και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε και ένα ευχάριστο νέο, αφού στη διάθεσή του τέθηκε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο (30/5) λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι από το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ. Μάλιστα, στο σημερινό πρόγραμμα πήρε μέρος ακόμα και ο Δημήτρης Φλιώνης, αφού τελείωσε τις εξετάσεις του.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» για την τρίτη αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (1/6) με μία απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x