Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Σύνθημα νίκης στο Ιβανώφειο από Παπαμακάριο

Ο Δούκας θέλει να φτάσει τις δέκα σερί νίκες αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και ο Μανώλης Παπαμακάριος δίνει το σύνθημα.

Ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο θέλει να πάρει ο Δούκας από τον Ηρακλή, τον οποίο αντιμετωπίζει στο Ιβανώφειο το Σάββατο.

«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ηρακλή με σεβασμό καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο είναι. Οι παίκτες που διαθέτει και η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του, την κάνει μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος με τα αποτελέσματα να το πιστοποιούν. Κι εμείς όμως είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Προερχόμαστε από εννέα συνεχόμενες επιτυχίες, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα», τόνισε ο Μανώλης Παπαμακάριος πρόσθεσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες λόγω τις βαθμολογικής θέσης και θεωρώ πως θα το πάρει, αυτός που το θέλει περισσότερο. Μακάρι να είμαστε εμείς που στο τέλος θα φύγουμε νικητές από το “Ιβανώφειο”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x