Ελλάδα

Σύσκεψη ΕΟΚ και φιναλίστ για τον τελικό-Tην Πέμπτη η απόφαση

Την Πέμπτη και σε σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ παρουσία των εκπροσώπων Παναθηναϊκού και Άρη θα αποφασιστεί, τελικά, πού θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου.

Σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, θα αποφασιστεί τελικά πού θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ κατέφυγε στη λύση αυτή, προκειμένου να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή έδρα από τις δύο πλευρές. Οποιαδήποτε πρόβλεψη γίνει είναι παρακινδυνευμένη. Ο Άρης επιμένει για Βόρεια Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός είχε δείξει θετικός σε αυτή την προοπτική, αλλά είναι δύσκολο να γίνει ο τελικός στη Θεσσαλονίκη ή μια εκ των Ξάνθης και Κοζάνης. Η λύση του Ηρακλείου βρίσκει αντίθετους τους Θεσσαλονικείς, ενώ αυτή του ΟΑΚΑ θα προκαλέσει αντιδράσεις και υπάρχει και την ίδια μέρα το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

H ανακοίνωση: Η ΕΟΚ προσκάλεσε τις διοικήσεις των φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, Παναθηναϊκός – Άρης, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x