Ελλάδα

Σωτηρία του μπασκετικού Πανιωνίου προανήγγειλαν οι «Πάνθηρες»

Ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλουν άμεσες εξελίσεις που θα σώσουν τον μπασκετικό Πανιώνιο εξέδεσε ο σύνδεσμος οργανωμένος οπαδών της ομάδας «Πάνθηρες».

Μετά την χθεσινή απόσυρση του ορθοπεδικού, Σταύρου Αλευρογιάννη, από την προσπάθεια ανεύρεσης χρημάτων ώστε να γίνει ο Πανιώνιος ΚΑΕ και να συμμετάσχει στην Α1 μπάσκετ, οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες, κάνουν λόγο για αδυναμία των «κυανέρυρθων» να τα καταφέρουν και υποβιβασμό τους στην ΕΣΚΑ.

Με σχετική ανακοίνωση τους οι «Πάνθηρες» εξηγούν ότι κόσμος, οργανωμένοι οπαδοί, Ερασιτέχνης, Δήμος και ιδιώτες θα σώσουν τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ίδρυση το 1890. Η προσφυγιά το 1922. Τα κύπελλα, το 1979, το 1991, το 1998. Ο υποβιβασμός το 1992 και το 1996. Πολύ σημαντικές ημερομηνίες. Τις θυμόμαστε όλοι, είτε για τις ευτυχισμένες, είτε για τις δυστυχισμένες στιγμές τους.

5 Σεπτέμβρη 2017, μπορούμε ακόμα να καθορίσουμε σε ποια πλευρά της ιστορίας θα την κατατάξουμε. Μια νίκη του κόσμου για την επιβίωση του ιστορικού τμήματος μπάσκετ ή μια ήττα όλων μας και η ταφόπλακά του.

Οι εξελίξεις μας βρίσκουν όλους ενωμένους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κόσμος, Πάνθηρες, Ερασιτέχνης, Δήμος, Ιδιώτες θα σώσουμε τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης. Σήμερα, όχι σε μια βδομάδα ή ένα μήνα. Μείνετε συντονισμένοι σχετικά με τις δράσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Panthers Club 1983».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x