NBA

Τα βάζει και με… «αρκούδες» ο Λεμπρόν!

Όταν παίρνει φόρα τίποτα δεν σταματάει τον Λεμπρόν Τζέιμς! Ο ηγέτης των Καβαλίερς πήρε πάνω του το ματς με τους Γκρίζλις και πετυχαίνοντας τους 13 τελευταίους πόντους, οδήγησε σε 11η σερί νίκη.

Σεβασμό στην… αυτού Μεγαλειότητα απαίτησε ο Λεμπρόν Τζέιμς!

Παίρνοντας τους Καβαλίερς στην πλάτη του όταν το παιχνίδι με τους Γκρίζλις έγινε απρόσμενα δύσκολο, ο «βασιλιάς» καθάρισε (κυριολεκτικά) μόνος του το παιχνίδι στην «Quicken Loans Arena».

Χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Έβανς (31 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 12 ασίστ) και Γκασόλ (27 πόντοι) οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν μεγάλες διαφορές και έφτασαν μέχρι και την ισοφάριση δυο λεπτά πριν το τέλος.

Εκεί όμως μίλησε ο ηγέτης της ομάδας του Κλίβελαντ, πετυχαίνοντας 13 συνεχόμενους από τους 34 συνολικά πόντους του και υπογράφοντας την 11η σερί νίκη με 116-111.

Την ίδια ώρα ο Τζοέλ Εμπίντ έβγαινε νικητής στην προσωπική του μονομαχία με τον Ντράμοντ και οδηγούσε τους Σίξερς σε σημαντική επικράτηση με 108-103 επί των Πίστονς.

Ο Καμερουνέζος τελείωσε το ματς με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ (κερδίζοντας επίσης και την αποβολή του άσπονδου αντιπάλου του), ενώ είχε και τη συμπαράσταση του Κόβινγκτον, που προσέθεσε άλλους 25. Έτσι, πήγε στράφι η μεγάλη εμφάνιση των Χάρις και Τζάκσον, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με 27 και 25 πόντους αντίστοιχα.

Κατά τ’ άλλα οι Νάγκετς είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάρεϊ (28 πόντοι) και κυρίως χάρη σ’ εκείνον ξεπέρασαν εύκολα (115-100) το εμπόδιο των Λέικερς. Όσο για το τελευταίο ματς της χθεσινής ημέρας, ο Κάζινς έπαιξε και για τον απόντα Ντέιβις στο Πόρτλαντ και με μια επιβλητική εμφάνιση (38 πόντοι και 8 ριμπάουντ) χάρισε μεγάλη νίκη με 123-116 στους Πέλικανς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x