Ελλάδα

Τα βρήκαν ΑΕΚ-Λαρεντζάκης!

Πλέον απομένουν οι υπογραφές. ΑΕΚ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμφώνησαν σε όλα και ο παίκτης αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να υπογράψει συμβόλαιο.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ πέρασε από τα γραφεία της ΚΑΕ, όπου είχε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως του έγινε πρόταση για τετραετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές. Οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστεί να καταβάλουν το buy out των 25.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Σαραγόσα, που τον είχε υπογράψει προ λίγων εβδομάδων για τέσσερα χρόνια.

Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ελλάδας αναδείχθηκε από τον Ίκαρο Χαλκίδας, εν συνεχεία μεταπήδησε στον Άρη, όπου δεν στέριωσε και από τους «κίτρινους» έπαιξε την τελευταία διετία δανεικός στον Κολοσσό. Φέτος με την ομάδα της Ρόδου είχε 11,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 3,1 λάθη σε 23:08 κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x