Ελλάδα

Τα βρήκαν για άλλα τρία χρόνια Αγγελόπουλοι-Μάντζαρης!

Έριξε άγκυρα στο λιμάνι ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Όπως πρώτος μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας γκαρντ ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια!

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα τρία χρόνια ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως συνέβη και χθες με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα από τον ίδιο τον Έλληνα γκαρντ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος άσος θα αμείβεται με περίπου 800-850.000 ευρώ το χρόνο, παίρνοντας μία γερή αύξηση σε σχέση με τα όσα είχε λαμβάνειν μέχρι φέτος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μάντζαρης απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Παναθηναϊκό και Εφές (το τριφύλλι του έδινε συνολικά για την τριετία περίπου 1 εκατ. ευρώ παραπάνω), επιβεβαιώνοντας πως ήθελε να μείνει στο λιμάνι και να μην βγάλει τα ερυθρόλευκα που φορά από το 2011.



inner

inner

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν. Ήταν πιο δύσκολη η φετινή υπόθεση ανανέωσης, γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο. Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν» είπε μεταξύ άλλων κατά την αναχώρησή του από την «Arcadia» κι αφού είχε δώσει τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x