NBA

Τα βρήκαν Πόποβιτς-Όλντριτζ

Μετά από μια ειλικρινή κουβέντα, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ τα βρήκε με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και οι Σπερς πορεύονται συσπειρωμένοι στη νέα σεζόν.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως μέχρι τώρα ήταν δυσαρεστημένος από το ρόλο του στους Σπερς. Μάλιστα αποκάλυψε πως πρόσφατα έκανε μια σχετική κουβέντα με τον προπονητή του, Γκρεγκ Πόποβιτς, και θεωρεί πως πλέον τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

«Μίλησα ευθέως στον κόουτς. Ένιωθα πως δεν ταίριαζα στο σύστημα και δεν βοηθούσα την ομάδα όπως μπορούσα. Ήταν ανοιχτός στο να με ακούσει και άνοιξα την καρδιά μου για το πώς ένιωθα για την κατάσταση. Νομίζω πως αιφνιδιάστηκε, δεν το είχε παρατηρήσει ότι δεν ήμουν χαρούμενος, αλλά όταν το είπα, ήταν πολύ καλός στο να κάτσει να με ακούσει. Τώρα που τα συζητήσαμε, ξέρω τι ζητά από μένα και τα πράγματα θα είναι καλύτερα», τόνισε ο πάουερ φόργουορντ των «σπιρουνιών».

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είπε με τη σειρά του: «Μιλήσαμε για το τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να αισθάνεται πιο άνετα και να γίνει καλύτερη η ομάδα μας. Περισσότερο εστιάσαμε στην επίθεση, γιατί στην άμυνα ήταν φανταστικός. Τώρα θέλουμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει καλύτερα στην επίθεση και μέχρι τώρα δεν είχα κάνει καλή δουλειά σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x