Ελλάδα

Τα δεδομένα για τους ξένους του Παναθηναϊκού στα playoffs

Ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να «κόψει» τρεις από τους εννιά.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, αλλά μόλις δύο εβδομάδες γι’ αυτό. Ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται μέχρι τις 13 Μαΐου, όταν και πέφτει η αυλαία, να αποφασίσει ποιοι τρεις από τους εννιά ξένους που είχε διαθέσιμους για την Ευρωλίγκα δεν χωρούν στα πλάνα του για την Α1, όπου ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι έξι.

Αυτή τη στιγμή εκτός ρόστερ Α1 είναι οι Τζέιμς, Λοτζέσκι και Πέιν, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα τριών αλλαγών, συνεπώς δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Δεδομένη 100% θέση στο ρόστερ των playoffs θα έχουν οι Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Μάικ Τζέιμς, όπως και ο Κέι Σι Ρίβερς εφόσον είναι απολύτως υγιής. Ο Αμερικανός σουτέρ έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον ώμο και τον έκανε ωσεί παρόντα στα playoffs απέναντι στη Ρεάλ. Λογικά, λοιπόν, αυτός θα είναι ο τέταρτος.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα ερωτηματικά. Ο Άντριαν Πέιν δύσκολα θα βρει θέση στην εξάδα δεδομένου ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών στο «5», ενώ ο Ματ Λοτζέσκι μπορεί να ελπίζει μόνο αν ο Κέι Σι Ρίβερς δεν ξαναβρεί τη φόρμα του. Ο Κένι Γκέιμπριελ αναμένεται να είναι μια από τις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ γιατί μπορεί να βοηθήσει σε αρκετά σχήματα, ενώ μία θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον συνεπή Μάρκους Ντένμον και τον Λούκας Λεκαβίτσιους που έχει κάνει καλά ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Καταλανός τεχνικός ζυγίζει όλα τα δεδομένα και σύντομα θα καταλήξει στην εξάδα, έστω και με… βαριά καρδιά, αφού δεν έχει παράπονο από κανέναν παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x