NBA

Τα είπαν με Ντελ Νέγκρο οι «Πελεκάνοι»

Συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους είχαν οι Πέλικανς με τον Βίνι Ντελ Νέγκρο, ώστε να αντικαταστήσει τον Μόντι Ουίλιαμς. Υποψήφιοι είναι και οι Άλβιν Τζέντρι και Τομ Τίμποντο.

Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει τους «Πελεκάνους» στη… γη της επαγγελίας ψάχνουν εναγωνίως στη Νέα Ορλεάνη. Μετά την απόλυση του Μόντι Ουίλιαμς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές για να βρουν τον καταλληλότερο προπονητή για να καθοδηγήσει το «next big thing» του ΝΒΑ, τον Άντονι Ντέιβις.

Μάλιστα, συναντήθηκαν με τον Βίνι Ντελ Νέγκρο, ο οποίος γνωρίζει από μεγάλα ονόματα, αφού στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο των Σικάγο Μπουλς και των Λος Άντζελες Κλίπερς και είχε την ευκαιρία να προπονήσει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ντέρικ Ρόουζ, ο Γιοακίμ Νοά, ο Μπλέικ Γκρίφιν και ο Κρις Πολ.

Τις προηγούμενες μέρες τα είπαν και με το βοηθό του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Άλβιν Τζέντρι. Ο 60χρονος έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στους Μαιάμι Χιτ, στους Λος Άντζελες Κλίπερς και στους Φοίνιξ Σανς και έχει… γράψει αρκετά χιλιόμετρα για να αναλάβει τους Πέλικανς.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ωστόσο, αν θα προσεγγίσουν τον Τομ Τίμποντο. Ο 57χρονος κόουτς απολύθηκε την Πέμπτη από τους Μπουλς και είναι το πιο «hot» όνομα στην αγορά μετά την επιτυχία του στο Σικάγο. Μάλιστα γνωρίζει καλά και τον Άντονι Ντέιβις από τη συνύπαρξή τους στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, όπου είναι βοηθός του Μάικ Σιζέφσκι. Όμως, οι μεγάλες απαιτήσεις του και ο δύσκολος χαρακτήρας του είναι πιθανό να λειτουργήσουν αποτρεπτικά από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x