Ελλάδα

Τα είπε με τον επενδυτή ο Γκάλης!

Συνάντηση με ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης, αλλά και μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο επενδυτή στους «κίτρινους», είχε ο Νίκος Γκάλης.

Ο Νίκος Γκάλης δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τον Άρη και όπως είναι φυσικό, παρακολουθεί στενά και τις τελευταίες εξελίξεις στην «κίτρινη» ΚΑΕ.

Ο ζωντανός «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ επισκέφτηκε την Τρίτη (5/5) τα γραφεία της ΚΑΕ, όπου συναντήθηκε με τους Λευτέρη Αρβανίτη, Χρήστο Γαλιλαία και Στάθη Ρούσσο, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την επικείμενη αλλαγή σελίδας στο σύλλογο, ενώ παράλληλα είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο επενδυτή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρέθηκε σήμερα Τρίτη (5/5) ο Νίκος Γκάλης.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο οποίος από πέρυσι βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Γαλιλαία και το μέλος του Δ.Σ., Στάθη Ρούσσο.

Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της Κ.Α.Ε. Μάλιστα, ο ίδιος είχε τηλεφωνική γνωριμία με τον υποψήφιο επενδυτή και θα γίνει διά ζώσης επαφή τους μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο επενδυτής έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Γκάλης είχε συνομιλία και με τον κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για την τελική ευθεία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x