Ελλάδα

Τα εισιτήρια του Φάρου για Παναθηναϊκό

Ενημέρωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Μπάσκετ Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Φάρος.

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό υπενθύμισε ο Φάρος, ενόψει του ματς της τρίτης αγωνιστικής της Α1.

Η ανακοίνωση:
«Την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
- 10 ΕΥΡΩ
- 15 ΕΥΡΩ
- 20 ΕΥΡΩ

Υπενθυμίζεται ότι:
- Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
- Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.
- Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x