NBA

Τα «γυρίζει» ο Χεζόνια

Τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του ότι πρέπει να επιλεγεί στο Νο1 του επερχόμενου ντραφτ προσπαθεί να αντιστρέψει ο Μάριο Χεζόνια, καθώς είπε πως δεν γνωρίζει πολλά για το ΝΒΑ.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για το πλούσιο ταλέντο του Μάριο Χεζόνια. Όμως, πολλοί δυσαρεστήθηκαν με τη δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες πως αξίζει να είναι το Νο1 του ντραφτ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Τη θεώρησαν ένδειξη αλαζονείας, αφού ο 19χρονος Κροάτης δεν έχει καταφέρει καν να κερδίσει θέση βασικού στην Μπαρτσελόνα και, μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια είναι παραγκωνισμένος από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Έτσι, ο Χεζόνια ανασκεύασε τις δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως δεν μεταφέρθηκαν σωστά τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει πολλά για το ντραφτ και το ΝΒΑ.

«Αυτές οι λέξεις δεν είναι δικές μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Χρησιμοποίησαν τα λεγόμενά μου διαφορετικά από ότι τα εννοούσα. Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως μιλάω στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μου. Δεν ξέρω τίποτα για το ντραφτ ή το ΝΒΑ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x