Ευρώπη

Τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για το παιχνίδι με την Εστουδιάντες

Τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Τρίτης (10/10, 19:30) με την Εστουδιάντες για την πρεμιέρα του Basketball Champions League γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρησης της Τρίτης (10/10, 19:30) με την Εστουδιάντες στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του φετινού Basketball Champions League, εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κιτρινόμαυρων'':

Η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου και στo Basketball Champions League ανοίγει την Tρίτη (10/10) για τη «Βασίλισσα» με αντίπαλο την Εστουντιάντες.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να σπεύσουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων, αφού η διάθεσή τους ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.
Τρόποι αγοράς:
- Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x