NBA

Τα πιο αποτυχημένα εξώφυλλα στην ιστορία

Υπερβολικές προσδοκίες. Μεγάλα λόγια. Αλαζονικές δηλώσεις. Δείτε τα πιο… αποτυχημένα (όπως αποδείχτηκε στην πορεία) εξώφυλλα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Μεγάλα λόγια και μεγάλες προσδοκίες που δεν δικαιώθηκαν ποτέ. Παταγωδώς αποτυχημένες προβλέψεις και υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Τα εξώφυλλα των περιοδικών που ασχολούνται με το ΝΒΑ έχουν υποπέσει κατά καιρούς σε μεγάλες γκάφες, που μόνο ο χρόνος αποκάλυψε το πραγματικό τους μέγεθος.

Όπως το περιοδικό Sporting News που αναρωτήθηκε μήπως ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι υπερτιμημένος…

inner

… ή το ESPN με τη δήλωση του Γκρεγκ Όντεν που μιλούσε για 15 πρωταθλήματα προτού καταστραφεί η καριέρα του από τραυματισμούς.

inner

… ενώ στο ίδιο περιοδικό ο Μάικλ Μπίσλεϊ, παιδί των... καταχρήσεων, διαβεβαίωνε πως αν και του αρέσει η καλοπέραση, ξέρει να βάζει όρια.

inner

… Το Gigantes που ανέφερε πως όλο το ΝΒΑ είναι στα πόδια του Φραν Βάσκεθ, ο οποίος έφτασε τα 32 κι ακόμη δεν έπαιξε εκεί.

inner

… ή το Sports Illustrated που «απειλούσε» τους αντιπάλους των Νετς μετά τις «ηχηρές» τους μεταγραφές, αλλά πριν αποτύχουν.

inner

… και τέλος το ίδιο περιοδικό που φιλοξενούσε Χάουαρντ και Νας να υπόσχονται διασκεδαστική σεζόν με τους Λέικερς, που ΚΑΙ απέτυχαν, αλλά και έγιναν άνω-κάτω στα αποδυτήρια

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x