Ελλάδα

Τα ρεκόρ του Σάκοτα και ο σκόρερ Γιαννόπουλος

Πολλά και διαφορετικά επιτεύγματα πέτυχε μεταξύ άλλων στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος έγινε ο 7ος σκόρερ στην ιστορία της Ένωσης.

Καταλυτικό ρόλο στην χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου με 81-74 είχε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο 31χρονος φόργουορντ με τους 23 πόντους που σημείωσε εκτός από την νίκη στην ομάδα του κατάφερε να πετύχει μία σειρά από σημαντικά ρεκόρ.

Στο σημαντικότερο εξ αυτών έγινε ο 7ος σκόρερ στην ιστορία της Βασίλισσας σπάζοντας το φράγμα των 1.000 πόντων (1.022) και αφήνοντας πίσω του τους Μπέτς (1.011) και Αλεξάντερ (1.015).

Παράλληλα η χθεσινή του εμφάνιση ήταν η 96η σε παιχνίδι πρωταθλήματος ξεπερνώντας και σε αυτή την κατηγορία τον Άντριου Μπετς και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση.

Με το ένα του κλέψιμο βρίσκεται πλέον στην πρώτη 10αδα έχοντας 65 ενώ τέλος με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε έγινε ο 17ος ριμπάουντερ στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» φτάνοντας τα 283 συνολικά και ξεπέρασε τους Μαυροκεφαλίδη και Χάμιλτον.

Ωστόσο ο Σάκοτα δεν ήταν ο μοναδικός που πέτυχε ρεκόρ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς το ίδιο έπραξε και ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος με τους 2 που πέτυχε έφτασε του 574 και ξεπέρασε τον Σάφτενααρ όντας πλέον 2ος συνολικά στην ιστορία των κρητικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x