Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Τελείωσαν» τον Χριστοδούλου από τον Πανιώνιο

Αιφνιδιαστικά παρελθόν από τη θέση του μάνατζερ του Πανιωνίου αποτελεί ο Χρήστος Χριστοδούλου. Τι αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Μετά τις αλλαγές στα τμήματα υποδομής, μία ακόμη «εκκαθάριση» έρχεται να προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις του Πανιωνίου. Όπως έγινε γνωστό, ο Χρήστος Χριστοδούλου αποτελεί παρελθόν από τη θέση του μάνατζερ της ομάδας, την οποία κατείχε ακόμη και στις δύσκολες εποχές της Β' Εθνικής. Η απομάκρυνσή του αποτελεί απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Ίωνα Βαρουξάκη, ενώ οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί.

Η ανάρτηση του Χρίστου Χριστοδούλου μέσω Facebook:

«Κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του τμήματος μπάσκετ, κ. Βαρουξάκη, από χθες το βράδυ δεν αποτελώ μέλος της ομάδας του Πανιωνίου. Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου να φτάσει στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει κι έτσι να φτάσει σε αίσιο τέλος η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από πέρυσι, αγωνιζόμενοι στα άγνωστα και δύσβατα για τον Πανιώνιο μονοπάτια της Β' Εθνικής.

Ελπίζω στο άμμεσο μέλλον να μάθω και τους λόγους της αποπομπής μου από την ομάδα που υπηρέτησα πιστά τόσα χρόνια, τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς.

Για πάντα Πανιώνιος!

Έτοιμος να τον υπηρετήσω ξανά όταν και όποτε μου ζητηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x