Ελλάδα

Τελευταία ελπίδα για Αντετοκούνμπο

Στη συνάντηση που θα έχει μέσα στη μέρα με τους Μπακς θα κριθεί η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Λίγες οι πιθανότητες να είναι παρών.

Στο Μιλγουόκι εστιάζεται το ενδιαφέρον για την Εθνική σήμερα. Κι αυτό γιατί μέσα στη μέρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει συνάντηση με τους Μπακς για το ενδεχόμενο να ενισχύσει την ελληνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά (4-9 Ιουλίου).

Οι Μπακς είναι σαφές πως δεν θέλουν να αγωνιστεί ο 21χρονος άσος με την Εθνική. Προτιμούν να συνεχίσει να προπονείται με δικό τους πρόγραμμα και κυρίως να αποφύγει την καταπόνηση και τον κίνδυνο τραυματισμού, λίγους μήνες προτού κληθεί να υπογράψει ένα τεράστιο συμβόλαιο ανανέωσης, με απολαβές που ίσως ξεπεράσουν τα 20 εκατ. δολάρια ετησίως!

Ο Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να αγωνιστεί με την Εθνική και θα προσπαθήσει να μεταπείσει την ομάδα του. Κύριο επιχείρημά του ότι η παρουσία του τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια με την ελληνική ομάδα όχι απλώς δεν ήταν επιζήμια, αλλά τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί και να ωριμάσει.

Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Εθνικής και το πιο πιθανό σενάριο είναι οι Μπακς να αρνηθούν. Όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ίσως η προσθήκη του συμπαίκτη του Γιάννη, Τζαμπάρι Πάρκερ, στο καμπ των ΗΠΑ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων να σημαίνει πως υπάρχει μια διαλλακτικότητα από πλευράς Μιλγουόκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x