Ελλάδα

Τελευταία προθεσμία στον Πανιώνιο από την ΕΕΑ, εκκρεμότητες για Άρη και ΓΣΛ-Φάρο

Ο Πανιώνιος παρουσιάζει σοβαρότατες ελλείψεις για τη συμμετοχή του στην Α1, ωστόσο η ΕΕΑ τού έδωσε παράταση μίας εβδομάδας. Εκκρεμότητες για ΓΣΛ-Φάρο και Άρη, αλλά αντιμετωπίσιμες.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε σήμερα εξετάζοντας τους φακέλους των ΚΑΕ για να προχωρήσει στην αδειοδότησή τους ή όχι.

Η πλευρά του Πανιωνίου δεν προσκόμισε εγγυητική τραπέζης και παρουσιάζει ένα σωρό οικονομικά ζητήματα (με κυριότερες τις οφειλές προς παίκτες), ωστόσο από την ΕΕΑ δόθηκε μία τελευταία παράταση, μέχρι την προσεχή Δευτέρα, για να αποφασίσει οριστικά την τύχη των Νεοσμυρνιωτών. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής δηλώνει πανέτοιμος για να καλύψει το κενό που τυχόν προκύψει και να παίξει εκείνος στην Α1.

Όσον αφορά στον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο, υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά την έδρα της και δεν έχει λυθεί, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα για το σύλλογο που έχει κάνει και μεταγραφές (με τελευταία του πρώην ΝΒΑερ Φορμπς αλλά και όλες τις άλλες απαιτούμενες κινήσεις).

Σε ό,τι αφορά στον Άρη, αγκάθι είναι ένα χρέος προς το Αλεξάνδρειο, για το οποίο δεν έχει γίνει καν προσπάθεια διακανονισμού. Πάντως τόσο στην ομάδα της Λάρισας, όσο και στους Θεσσαλονικείς δόθηκε προθεσμία μέχρι την επόμενη Πέμπτη (28/9) για να λύσουν τις εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x