Ευρώπη

Τελειώνει από την Εφές ο Περάσοβιτς, αναλαμβάνει ο Αταμάν!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Βελιμίρ Περάσοβιτς. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Εργκίν Αταμάν.

«Χιονοστιβάδα» εξελίξεων φαίνεται πως θα προκαλέσει η χθεσινή ήττα και 9η φετινή της Εφές από την Μπασκόνια με 81-82, που διατήρησε την τουρκική ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ''hurriyet'', αποτελεί ειλημμένη απόφαση των ιθυνόντων του συλλόγου η απομάκρυνση του Βελιμίρ Περάσοβιτς από την τεχνική ηγεσία.

Ο Κροάτης τεχνικός πληρώνει το τίμημα της κακής φετινής πορείας της Εφές στην Euroleague και τις επόμενες ώρες πρόκειται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη, όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο Εργκίν Αταμάν. Ο πρώην τεχνικός της Γαλατάσαραϊ γνωστοποίησε την αποχώρηση του από το τιμόνι της εθνικής Τουρκίας, έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες της Εφές και μέχρι αύριο θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στο πάγκο της Εφές, καθώς είχε καθίσει και στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τις σεζόν 1999-2001 και 2008-2010 όταν ήταν γνωστή ως Εφές Πίλσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x