Ελλάδα

Τέλος από το ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπαλτάκος

Την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου από την αντιπροεδρία και το ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά την παραμονή του με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου, ανακοίνωσαν οι «πράσινοι».

Μόνο από το πόστο του νομικού συμβούλου θα υπηρετεί πλέον την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» ο Έλληνας παράγοντας αποχώρησε τόσο από την αντιπροεδρία, όσο και από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο λόγος είναι η εκλογή του γιου του, Δημήτρη, στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων, όπως αναφέρεται

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον κύριο Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. O κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και τους αγώνες που έχει δώσει για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την παραμονή του με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων.

Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα και ανεξάρτητη συνεργασία τους υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x