NBA

Τέλος μέχρι νεωτέρας ο Τάιρον Λου από τους Καβς για λόγους υγείας!

Χωρίς τον Τάιρον Λου μέχρι νεωτέρας για λόγους υγείας θα συνεχίσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, σε μια εξέλιξη-βόμβα λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των play-off.

«Βόμβα» έσκασε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των play-off!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Τάιρον Λου αποχωρεί από τον πάγκο των «ιπποτών» για λόγους υγείας, με την ανακοίνωση να τονίζει ότι αυτό θα ισχύσει μέχρι νεωτέρας, χωρίς να διευκρινίζει τον ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Στην ανακοίνωση των Κλίβελαντ Καβαλίερς φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τάιρον Λου, που στο πρόσφατο ματς με τους Σικάγο Μπουλς δεν βγήκε από τα αποδυτήρια της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ένιωθε έντονη δυσφορία.

«Έπειτα από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς μας και με αρκετή σκέψη για το τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και την υγεία μου, επιβάλλεται να παύσω την ασχολία μου ως προπονητής μέχρι νεωτέρας.

Είχα πόνους στο στήθος και άλλα προβληματικά συμπτώματα, που συνοδευόταν από έλλειψη ύπνου, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Παρά τις πολλές εξετάσεις, δεν υπήρξαν ακριβή συμπεράσματα για το ακριβές πρόβλημα.

(…) Ο στόχος μου είναι να βγω πιο δυνατός και πιο υγιής, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να οδηγώ αυτή την ομάδα στο πρωτάθλημα, για το οποίο δουλεύουμε όλοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Καβς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x