Ευρώπη

Τέλος ο Γουίμς από ΤΣΣΚΑ!

Ύστερα από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σόνι Γουίμς έφυγε απ’ την Ρωσία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Τι είπε στο αντίο του.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Σόνι Γουίμς! Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές κι ενώ εξέπνεε το καλοκαίρι του 2017!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Αμερικανός φόργουορντ ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και η «ρωσική αρκούδα» δεν του στάθηκε εμπόδιο. Έτσι ύστερα από τέσσερα χρόνια συνολικά στην Ευρώπη (αρχή στη Ζαλγκίρις Κάουνας) και τρία στους Μοσχοβίτες, αποχωρεί για τον μαγικό κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Αντρέι Βατούτιν (πρόεδρος ΤΣΣΚΑ), τους οπαδούς μας, τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν κάτι μοναδικό. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στο NBA, αλλά δεν κλείνω την πόρτα μου στην Ευρώπη για κάποια νέα στιγμή στο μέλλον», είπε συγκεκριμένα ο Γουίμς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x