Ευρώπη

Τέλος ο Ντράγκαν Τζίλας από τη σέρβικη ομοσπονδία

Την αποχώρησή του από τη σέρβικη ομοσπονδία ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Ντράγκαν Τζίλας σε μέσα ενημέρωσης της χώρας του.

Τα δύο μετάλλια που έφεραν οι εθνικές μπάσκετ, σε άνδρες και γυναίκες, στη Σερβία από το Ρίο φαίνεται πως δεν άλλαξαν την απόφαση του Ντράγκαν Τζίλας να αποσυρθεί από το πόστο του προέδρου της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, παρά το γεγονός ότι η θητεία του τελειώνει το 2019.

O 49χρονος δήμαρχος Βελιγραδίου σε συνέντευξή του σε σέρβικα μέσα ενημέρωσης, λίγες ώρες μετά την επιτυχία των ομάδων μπάσκετ, τόνισε πως δε θα αλλάξει γνώμη και θα αποχωρήσει από πρόεδρος της ομοσπονδίας.

«Νομίζω πως έξι χρόνια ήταν αρκετά. Φτάσαμε σε τρομερές επιτυχίες, η ομοσπονδία δεν έχει οικονομικά προβλήματα και σεβόμαστε τη FIBA. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να έρθουν καινούρια πρόσωπα με ενέργεια και νέες ιδέες. Ήταν μεγάλη τιμή που με επέλεξαν δύο φορές πρόεδρο της ομοσπονδίας και η θητεία μου λήγει το 2019. Αποφάσισα πως είναι ώρα να αποσυρθώ και σε λίγους μήνες η ομοσπονδία θα έχει νέο πρόεδρο», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x