NBA

Τέλος στα σενάρια: Οριστικά στους Λέικερς ο Ίνγκραμ! (pic)

O Μπράντον Ίνγκραμ αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ, βάζοντας τέλος στα σενάρια για πιθανή ανταλλαγή του.

Στους ανανεωμένους Λέικερς θα υπογράψει εντός των επόμενων ωρών το Νο2 του φετινού draft Μπράντον Ίνγκραμ, βάζοντας τέλος στα σενάρια ανταλλαγής του νεαρού άσσου.

Η καθυστέρηση της υπογραφής του 19χρονού φόργουορντ στους Λέικερς, έγκειται στο γεγονός ότι οι «λιμνάνθρωποι» ήθελαν να διατηρήσουν όσο τον δυνατόν περισσότερο χώρο στο σάλαρι καπ τους, για ενδεχόμενη ανταλλαγή με κάποιον αστέρα του ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα είχαν στην λίστα τους τον Ρασέλ Γουέστμπρουκ,ο οποίος ανανέωσε με τους Θάντερ και άφησε στα κρύα στου λουτρού την ομάδα του Λος Άντζελες.

Όπως όλα δείχνουν η πρώτη του συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με τους Λέικερς εκτός και αν γίνει ότι και στην περίπτωση του Άντριου Γουίγκινς, όταν είχε επιλεγεί στο Νο1 του drat το 2014, όμως παραχωρήθηκε στους Τίμπεργουλβς, προκειμένου οι «πολεμιστές» να αποκτήσουν τον Κέβιν Λοβ. Στα υπόψιν για τους «λιμνάνθρωπους» είναι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ωστόσο κάτι τέτοιο την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει απίθανο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x