Euroleague

Τεόντοσιτς: «Δεν ήξερα ότι έκανα ρεκόρ, εσύ μου το είπες»!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε άλλη μία μαγική βραδιά στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπασκόνια, όμως δήλωσε άγνοια για το ρεκόρ που έκανε στις ασίστ, όπου έγινε μόλις ο τρίτος που πέρασε τις 1000 στην Ευρωλίγκα!

Απίστευτος ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο Σέρβος γκαρντ πραγματοποίησε άλλη μία… εξωπραγματική εμφάνιση στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπασκόνια, γράφοντας ιστορία για άλλη μία φορά, καθώς έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας (μετά τους Διαμαντίδη και Σπανούλη) που ξεπερνά τις 1000 ασίστ!

Ωστόσο, στη συνέντευξη μετά το τέλος του ματς, ο Τεόντοσιτς δήλωσε άγνοια γι’ αυτό το σπουδαίο του κατόρθωμα, λέγοντας πως το έμαθε από τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση!

«Δεν το ‘ξερα, εσύ μου το είπες», ήταν τα πρώτα λόγια του Μίλος Τεόντοσιτς στην ερώτηση για το πώς νιώθει που ξεπέρασε τις 1000 ασίστ στην Ευρωλίγκα, για να προσθέσει:

«Φυσικά και είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Αλλά, το σημαντικό είναι πως πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμουν λίγο φοβισμένος πριν από το παιχνίδι γιατί ήξερα πως η Μπασκόνια παίζει σκληρό και καλό μπάσκετ. Όμως, απόψε παίξαμε ομαδικά και αυτός ήταν ο λόγος που νικήσαμε απόψε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x