Euroleague

Τεόντοσιτς: «Η πρόκριση στο final four είναι κάτι αυτονόητο»

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ νιώθουν οικεία την παρουσία της ομάδας τους στο Final-4, σύμφωνα με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πρόσθεσε πως οι τέσσερις «μονομάχοι» έχουν ίδιες πιθανότητες για την πρώτη θέση.

Ως ένα στόχο που τέθηκε στην αρχή της σεζόν και θεωρείται αυτονόητος για τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χαρακτήρισε την παρουσία της “αρκούδας” στο final four της Κωνσταντινούπολης ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ μιλώντας στο πλαίσιο της Media Day της ρωσικής ομάδας ενόψει του final four στις 19-21 Μαΐου, πρόσθεσε επίσης πως το επίπεδο των συμμετεχόντων την φετινή χρονιά είναι αρκετά ισορροπημένο και πως όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να καταφέρουν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν παίζεις στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίνεσαι στο Final Four, δεν έχεις την ίδια αίσθηση χαράς και... ευτυχίας σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος όμως η συμμετοχή στα ημιτελικά είναι κάτι πολύ οικείο για εμάς! Κάτι αυτονόητο, κάτι που θέτουμε ως στόχο από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να το πετύχουμε. Όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε τον τίτλο και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε πέρσι στο Βερολίνο. Το επίπεδο των ομάδων τη φετινή χρονιά είναι πολύ ισορροπημένο. Και οι τέσσερις έχουν τις ίδιες πιθανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x