Euroleague

Τεόντοσιτς με… σπασμένα φρένα!

«Όργια» κάνει φέτος ο Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπασκόνια, εκτός από τη μεγάλη επίδοση στις ασίστ, κατέρριψε και δύο προσωπικά ρεκόρ!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται φέτος –και ειδικά αυτό το διάστημα- ο Μίλος Τεόντοσιτς και τρανή απόδειξη αποτελεί η εμφάνισή του στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπασκόνια, για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος γκαρντ τελείωσε το ματς με 34 πόντους, 10 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και έτσι να καταρρίψει δύο προσωπικά ρεκόρ.

Η αρχή έγινε με τις ασίστ, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που ξεπερνά τις 1000.

Από ‘κει και πέρα είναι οι πόντοι και το ranking. Με τους 34 που πέτυχε, ξεπέρασε τους 27 που είχε σε ένα ματς της «ομάδας του στρατού» με την Ουνικάχα Μάλαγα τον Νοέμβρη του 2014, ενώ με τους 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ξεπέρασε αντίστοιχα τους 34 που είχε συγκεντρώσει ως παίκτης του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, τον Ιανουάριο του 2010!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x