Ευρώπη

Τέπιτς: «Φαβορί η Παρτίζαν με τον ΠΑΟΚ»

Η Παρτίζαν έχει το προβάδισμα για να προκριθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα playoffs του Basketball Champions League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς στον Τύπο της Σερβίας.

Φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League είναι η Παρτίζαν στα διπλά ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος εκτιμά πως η περσινή ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν καλύτερη σε σχέση με φέτος.

«Πρώτα απ’ όλα, λυπάμαι πως θα τεθούν αντιμέτωπες δύο πρώην ομάδες μου, αλλά υπάρχει και η θετική όψη, ότι μία από τις δύο θα συνεχίσει. Είναι γνωστή η φιλία των δύο ομάδων και των οπαδών τους, γι’ αυτό πιστεύω πως θα είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και για τους δύο. Νομίζω πως η Παρτίζαν έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, γιατί έχει ομαδικό πνεύμα και διαθέτει παίκτες που γνωρίζουν από νοκ άουτ παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Μιλένκο Τέπιτς στην ιστοσελίδα «blic.rs».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και χρόνια τον ίδιο προπονητή και η ατμόσφαιρα είναι πάντα καλή. Πάρα τα προβλήματα που έχει, είχαμε μία καλή ομάδα. Βλέποντας τα ονόματα που παίζουν φέτος, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα πέρυσι, αλλά έλειπε λίγο το ομαδικό πνεύμα, γι’ αυτό πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στο τέλος. Σίγουρα θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, αλλά πιστεύω πως η Παρτίζαν είναι το φαβορί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x