Ευρώπη

Τέσσερις παίκτες του Ισραήλ στην προεπιλογή για τα προκριματικά

Ο Όντεντ Κάτας κάλεσε τέσσερις παίκτες της Μακάμπι, που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, στους αγώνες του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Τέσσερις παίκτες της Μακάμπι, που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, βρίσκονται στην προεπιλογή της (εκ των αντιπάλων της Ελλάδας) εθνικής Ισραήλ για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν το Νοέμβριο. Υπενθυμίζεται πως η Ευρωλίγκα δεν αποδέχτηκε την πρόταση της FIBA για τροποποίηση του καλενταριού της και όπως έχουν τώρα τα πράγματα οι αγώνες της πρώτης με τα προκριματικά θα συμπίπτουν Νοέμβριο και Φεβρουάριο.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ (και άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού), Όντεντ Κάτας, κάλεσε από την ομάδα του λαού τους Γιοβέλ Ζούσμαν, Τζέικ Κοέν, Ιτάι Σέγκεβ και Καράβ Μασούρ, καθώς επίσης και τους Σον Ντάισον, Τομ Μάαγιαν, Γκαλ Μέκελ, Αμίτ Σίμχον, Μπεν Άλτιτ, Γιουακίν Σούσμαν, Ταμίρ Μπλατ, Τζο Αλεξάντερ, Μπαρ Τιμόρ, Ρίτσαρντ Χάουελ, Λίορ Ελιγιάχου, Τόμερ Γκινάτ, Ράφι Μένκο, Οζ Μπλέιζερ, Ντάνιελ Κούπερμπεργκ, Νέτανελ Άρτζι, Ίνταν Ζάλμανσον, Γιφτά Ζιβ, Ιγκόρ Νεστερένκο, Ελισάι Καντίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x