Ελλάδα

Τεστ στο Βόλο για τους Παίδες

Τρία δυνατά φιλικά θα δώσει στο Βόλο η Εθνική Παίδων που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κάουνας.

Μετά από μια σκληρή προετοιμασία στη Νάουσα, αρχίζουν τα φιλικά για την Εθνική Παίδων, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στο Κάουνας (6-16 Αυγούστου).

Η ομάδα του Νίκου Τούφα θα λάβει μέρος το τριήμερο 10-12 Ιουλίου σε διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Ιωνία Βόλου. Σε αυτό συμμετέχουν ακόμη τα αντίστοιχα εθνικά συγκροτήματα της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Βουλγαρίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία. «Είναι τα πρώτα ματς τεστ μετά το πρώτο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας στη Νάουσα. Αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες, όπως η Τουρκία και η Ρωσία, και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε. Η ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο θα είναι καλό να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου να παρακολουθήσουν την ομάδα, καθώς έτσι θα ενθαρρύνουν τα παιδιά για τη συνέχεια», τόνισε.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Ιουλίου
18:00 Τουρκία-Ρωσία
20:30 Ελλάδα-Βουλγαρία

Σάββατο 11 Ιουλίου
18:00 Βουλγαρία-Τουρκία
20:30 Ελλάδα-Ρωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου
18:00 Ρωσία-Βουλγαρία
20:30 Ελλάδα-Τουρκία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x