Μετά από μια σκληρή προετοιμασία στη Νάουσα, αρχίζουν τα φιλικά για την Εθνική Παίδων, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στο Κάουνας (6-16 Αυγούστου).

Η ομάδα του Νίκου Τούφα θα λάβει μέρος το τριήμερο 10-12 Ιουλίου σε διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Ιωνία Βόλου. Σε αυτό συμμετέχουν ακόμη τα αντίστοιχα εθνικά συγκροτήματα της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Βουλγαρίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία. «Είναι τα πρώτα ματς τεστ μετά το πρώτο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας στη Νάουσα. Αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες, όπως η Τουρκία και η Ρωσία, και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε. Η ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο θα είναι καλό να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου να παρακολουθήσουν την ομάδα, καθώς έτσι θα ενθαρρύνουν τα παιδιά για τη συνέχεια», τόνισε.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Ιουλίου
18:00 Τουρκία-Ρωσία
20:30 Ελλάδα-Βουλγαρία

Σάββατο 11 Ιουλίου
18:00 Βουλγαρία-Τουρκία
20:30 Ελλάδα-Ρωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου
18:00 Ρωσία-Βουλγαρία
20:30 Ελλάδα-Τουρκία