Ελλάδα

Θ. Αντετοκούνμπο: «Έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πιάσει ακόμη… ταβάνι, αλλά και πως μπορεί να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη εξέφρασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, ωστόσο κατά τον Θανάση Αντετοκούνμπο έχει κι άλλα πράγματα να δώσει.

«Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και Euroleague βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Όσο για το αν για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ έπαιξε ρόλο ως έξτρα κίνητρο και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου; «Δεν ξέρω αν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες. Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος».

Τέλος, για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, είπε: «Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x