Ελλάδα

Θ.Γιαννακόπουλος: «Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για να φτάσει ο Παναθηναϊκός τα έξι αστέρια»

Υπερήφανος για τον Παναθηναϊκός δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό και υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει η ομάδα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην COSMOTE SPORT TV, λίγη ώρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Σαν Παναθηναϊκός θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι μειονέκτημα, όμως πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Παθιάζομαι με την ομάδα μου, θέλω πάντα να κερδίζει», σχολίασε αρχικά.

Για τον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας, είπε: «Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις ήττες και ο Παναθηναϊκός τα πάει αρκετά καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί... », ενώ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού γιατί η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις θυσίες που έχει κάνει η οικογένειά του, προκειμένου να σηκώσει ο Παναθηναϊκός έξι ευρωπαϊκούς τίτλους: «Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πάρα πολλά ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει να έχει έξι αστέρια στη φανέλα του. Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει. Αισθανόμαστε υπερήφανοι πραγματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x