Μουντομπάσκετ 2014

«Θα βγει πιο δυνατή η Ισπανία»

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για τον προπονητή και θεωρεί πως η εθνική ομάδα θα βγει ενισχυμένη μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στους «8».

Απογοήτευση κι όχι αποτυχία χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στους «8». Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα πάρει εν θερμώ αποφάσεις για τον προπονητή, Χουάν Αντόνιο Ορένγκα.

«Θα πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με ψυχραιμία. Όταν βιάζεσαι, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Θέλω να πάρω το χρόνο μου για να αποφασίσω. Δεν ζήτησα την παραίτηση κανενός. Η σεζόν για την ομοσπονδία ολοκληρώνεται όταν τελειώσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Γυναικών. Τότε θα κάνουμε τον απολογισμό. Είναι λάθος να εστιάζουμε αποκλειστικά στον προπονητή», τόνισε.

«Μέχρι τα προημιτελικά παίζαμε εξαιρετικά, αλλά κάναμε ένα κακό παιχνίδι και το πληρώσαμε. Δεν θα μιλήσω για αποτυχία, από σεβασμό προς τους παίκτες και την προσπάθειά τους. Όμως είναι αλήθεια ότι απογοητευτήκαμε. Είχαμε μεγάλες βλέψεις, αλλά αποκλειστήκαμε πρόωρα», πρόσθεσε.

«Από την κρίση αυτή θα βγούμε πιο δυνατοί. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει προσφέρει τόσες χαρές στους φιλάθλους της την τελευταία δεκαετία. Το μπάσκετ δεν τελειώνει σε έναν αποκλεισμό. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με το ίδιο πάθος δεχόμενοι την κριτική», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x