Ευρώπη

Θάντερ vs Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ΝΒΑ και η Ευρωλίγκα ενώνονται για τα παγκόσμια παιχνίδια, όπου ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος φιλοξενείται από ευρωπαϊκές ομάδες.

Το ΝΒΑ και η Ευρωλίγκα ανακοίνωσαν σήμερα (29/06) ότι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα παίξει δύο παιχνίδια των Οκτώβριο, λίγο πριν την έναρξη της ερχόμενης σεζόν, με τις δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Παλάσιο Ντε Ντεπόρτες» της Μαδρίτης στις 3 Οκτωβρίου, όπου οι Θάντερ θα αντιμετωπίσουν την εννέα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και 33 φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, μετά από δύο μέρες, θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη όπου εκεί θα τους περιμένει η 18 φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας και 2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, στο «Παλαού Σαν Τζόρτζι».

Ενώ, οι ισπανικές ομάδες από την άλλη θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα όπου τα τελευταία έξι χρόνια έχει βρεθεί συνολικά τέσσερις φορές στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας. Για τους Θάντερ, το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν με ευρωπαϊκή ομάδα ήταν το 2013 όπου αντιμετώπισε τη Φενέρμπαχτσε, στη Κωνσταντινούπολη.

Τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 4 Ιουλίου στο http://www.ticketmaster.es .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x