Ελλάδα

Θ. Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM για το αν θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟ: «Πλάκα κάνεις;»!

Τρομερή ατάκα από τον Θανάση Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM, στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ζάππειο για την ανακοίνωση της συνεργασίας της εταιρείας STR8 με τον αδερφό του, Γιάννη. Τι είπε για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ.

Ξεκάθαρα… θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα -και στον Παναθηναϊκό- εμφανίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο Ζάππειο, για την ανακοίνωση της συνεργασίας της εταιρείας STR8 με τον αδερφό του, Γιάννη.

Ο 24χρονος φόργουορντ απάντησε με ένα απλό και… επικό «πλάκα κάνεις;» στην ερώτηση του Δημήτρη Λιαργκόβα στους 94,6, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για το οποίο, πάντως, δήλωσε άγνοια!

Αρχικά, είπε για το μέλλον του: «Είναι κάτι που χειρίζεται ο ατζέντης μου.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη. Έμαθα μπάσκετ στην Ελλάδα και πραγματικά, θα ήθελα να αγωνιστώ εδώ! Εννοείται πως θα ήμουν κάτι παραπάνω από θετικός
».

Για να ακολουθήσει το… έπος. Oταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, απάντησε αρνητικά, αλλά στο αν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Εξάστερο ήταν κάτι παραπάνω από σαφής, λέγοντας: «Πλάκα κάνεις;»!

Δείτε εδώ τι είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x