Η αποκατάσταση των σχέσεων του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα μετά από μια περίοδο μεγάλης έντασης που λίγο έλειψε να οδηγήσει τους «πράσινους» στην έξοδο είναι πλέον γεγονός.

Σύμφωνα με το Sportime, το επόμενο βήμα είναι η διεξαγωγή ενός Final Four στο ΟΑΚΑ! Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη προοπτική συζητήθηκε στο περιθώριο των επαφών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για να… θαφτεί το τσεκούρι ανάμεσά τους.

Δεδομένου ότι το Final Four του 2019 θα γίνει στη Βιτόρια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έχει βάλει σαν στόχο να φέρει το Final Four στο ΟΑΚΑ το 2020 ή το 2021.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που διεξήχθη Final Four επί ελληνικού εδάφους ήταν το 2007, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο. Έκτοτε η Ευρωλίγκα δεν έχει διστάσει να αναθέσει από δύο φορές την τελική φάση σε συγκεκριμένες πόλεις (Μαδρίτη, Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη), συνεπώς ίσως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να ξαναδούμε Final Four στο ΟΑΚΑ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ