Ευρώπη

Θέλει Ευρωμπάσκετ, αλλά θα… δει ο Νοβίτσκι!

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, άφησε ο Ντιρκ Νοβίτσκι μιλώντας στην ιστοσελίδα των Μάβερικς.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του.

Ο 37χρονος σταρ μίλησε στην ιστοσελίδα των Μάβερικς και τόνισε πως η απόφαση αυτή θα παρθεί σύντομα, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 που θα γίνουν στο Ρίο!

«Νιώθω πολύ καλά. Όπως είπα, δούλεψα πολύ καλά το περασμένο καλοκαίρι και αυτό θα κάνω και φέτος. Γυμναστική με πολλά βάρη προκειμένου να δυναμώσω τα πόδια μου. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι το Ευρωμπάσκετ, στη Γερμανία το Σεπτέμβριο. Ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου εάν θα πάω ή όχι, αλλά είμαι σχεδόν 37 ετών και πιστεύω πως μπορώ να έχω άλλη μία καλή σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Ντιρκ Νοβίτσκι στην ιστοσελίδα των Μάβερικς και πρόσθεσε:

«Θα δω πως θα είμαι και τι σκέφτεται η οικογένειά μου. Πλέον, δεν μπορώ να παίρνω μόνος μου αυτές τις αποφάσεις. Το τουρνουά στη Γερμανία σημαίνει πολλά για το μπάσκετ της χώρας. Και αυτό μετράει πολύ για την απόφασή μου. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν του χρόνου στο Ρίο. Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να μιλήσω με αρκετό κόσμο. Πρώτα με τον Μαρκ Κούμπαν (πρόεδρο των Μάβερικς) και μετά με τον Ρικ Καρλάιλ (προπονητή), για να ακούσω τι έχουν να μου πουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x