Ελλάδα

Θέλει Κάλογουεϊ στην ΑΕΚ ο Ζντοβτς

Ένα… δικό του παιδί, τον Ερλ Κάλογουεϊ, θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Γιούρε Ζντοβτς. Στη λίστα και ο Κλέμεν Πρέπελιτς.

Τον Ερλ Κάλογουεϊ φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει για τη θέση του πλέι μέικερ ο Γιούρε Ζντοβτς. Ο Σλοβένος προπονητής θέλει να ξεκινήσει από εκεί το χτίσιμο της ομάδας και θεωρεί πως η θέση που πονούσε περισσότερο η ομάδα φέτος ήταν αυτή του άσου.

Έτσι στρέφεται σε ένα… δικό του παιδί, καθώς είχε συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο παίκτη στην Γκαζιαντέπ. Ο 32χρονος Αμερικανός, που είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου (έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα της χώρας) και συνεπώς κοινοτικός, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν.

Η ομάδα του ήταν όγδοη στην τουρκική λίγκα και αποκλείστηκε με 2-0 από την Εφές στον πρώτο γύρο των playoffs, ενώ ο ίδιος είχε 13,8 πόντους (44,5% στα σουτ, 37,7% στα τρίποντα και 83,3% στις βολές), 4,5 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 2,1 λάθη σε 35,5 λεπτά ανά αγώνα.

Στα υπόψη του Ζντοβτς είναι ο Κλέμεν Πρέπελιτς. Πρόκειται για τον 23χρονο Σλοβένο διεθνή, που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «2», και φέτος με την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία είχε 9,4 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x