Ευρώπη

Θέλει ξανά NBA ο Ούντο

Την επιθυμία να επιστρέψει στο NBA εξέφρασε ο Έκπε Ούντο, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως στη Φενέρμπαχτσε βρήκε τον καλό του εαυτό.

Σίγουρος πως μπορεί να βρει ξανά ένα συμβόλαιο στο NBA εμφανίστηκε ο Έκπε Ούντο.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως βελτιώθηκε πολύ κατά την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε και υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο».

«Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στο NBA», δήλωσε αρχικά ο Έκπε Ούντο και πρόσθεσε: «Βλέπω τον εαυτό μου να χωρά εκεί. Μείωσα το βάρος μου και έτσι είμαι πιο ευκίνητος. Προστατεύω το καλάθι, μπορώ να παίξω στο τρανζίσιον και μπορώ να παίξω σε όλες τις ομάδες, μαρκάροντας από το “1” μέχρι το “5”».

Και συνέχισε ο Αμερικανός σέντερ: «Η φετινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε ήταν κρίσιμη. Μετά τα δύο προηγούμενα χρόνια στο NBA, ήταν δύσκολο να προοδεύσω λόγω των τραυματισμών και δεν μπορούσα να αποδώσω αυτά που ήθελα. Η Φενέρμπαχτσε με έκανε να είμαι πιο επιθετικός, ενώ έπαιξα για έναν μεγάλο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έπαιζα αρκετά λεπτά και είχε σε καλή κατάσταση το σώμα μου. Αυτό ήταν το καλύτερο στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x