Ελλάδα

«Θέλει Λίμα ο Ολυμπιακός»

Για την απόκτηση του Βραζιλιλάνου σέντερ της Μούρθια Αουγκούστο Λίμα φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει η μεταγραφολογία για τον Ολυμπιακό! Την αρχή έκανε το «eurobasket.com», το οποίο θέλει να τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται ξανά για τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ της Γαλατασαράι.

Όμως, η Δευτέρα (25/5) είχε και… συνέχεια από την Ισπανία, καθώς τα ΜΜΕ της χώρας αποκάλυψαν πως η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Αουγκούστο Λίμα της Μούρθια!

Ο Βραζιλιάνος σέντερ έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία, με τη Μούρθια να αξιώνει ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ίβηρες, ο Λίμα έχει προτάσεις ακόμα από τη Ρωσία και από δύο «μεγάλους» συλλόγους της ACB, ωστόσο εκείνος προτιμά να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Φέτος, στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 7,2 ριμπάουντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x