Ελλάδα

Θέλει Μαρκοϊσβίλι ο Παναθηναϊκός

Δυνατό… μπάσιμο για την απόκτηση του Γεωργιανού φόργουορντ, Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι, κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός.

Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του επεξεργάζεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Μετά τις προσθήκες των Σίγκλετον, Τζέιμς και Μπουρούση, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο μάτι τον Γεωργιανό φόργουορντ Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα την περυσινή σεζόν, έχοντας μέσο όρο 6.2 πόντους στην Ευρωλίγκα και 7 πόντους στο τουρκικό πρωτάθλημα με 47% στο τρίποντο. Ο 30χρονος παίκτης αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση «3», καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης τον θεωρεί ιδανικό για τη θέση του Βλαδίμιρου Γιάνκοβιτς ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν.

Ο Μαρκοϊσβίλι, έχει θητεία και σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Καντού, Κίεβ και Ολύμπια Λιουμπλιάνας, ενώ έχει περάσει και από Μιτελντόιτσερ και Μπενετόν Τρεβίζο. Οι «πράσινοι» έχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις ξένους στο ρόστερ και έτσι κινούνται για την κάλυψη δύο θέσεων σε γκαρντ και φόργουορντ με ισάριθμους κοινοτικούς παίκτες.

Πάντως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και πέμπτος Αμερικανός (π.χ. Οκάρο Γουάιτ) για τη θέση «4» και να διαθέτει η ομάδα επτά ξένους για την Ευρωλίγκα και ένας να μείνει εκτός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x