Euroleague

Θέλει Μπαρτζώκα η Μπαρτσελόνα

Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι τοποθετεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα η έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Οι… σειρήνες από ομάδες τοπ επιπέδου της Ευρωλίγκας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα αρχίσουν να ηχούν μετά και την εξαιρετική του πορεία στη φετινή διοργάνωση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η πρόκριση της ρωσικής ομάδας στο Final Four, ήρθε ως καλύτερο επιστέγασμα της αξίας του Έλληνα προπονητή, μετά και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο τεχνικός της «Λόκο», βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, οπότε και πιθανότατα ο Τσάβι Πασκουάλ να αποτελέσει παρελθόν από τη τεχνική της ηγεσία. Μέχρι σήμερα το όνομα του Έλληνα κόουτς έχει ακουστεί για τις Μακάμπι, Εφές και Νταρουσάφακα, ενώ το σημερινό δημοσίευμα, συνδέει με τους «μπλαουγκράνα» και το ενδιαφέρον για την απόκτηση των Μάλκολμ Ντιλέινι και Τάιριζ Ράις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x