NBA

Θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Μάρμπερι

Ο Στεφόν Μάρμπερι, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του ως επαγγελματίας αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Στεφόν Μάρμπερι δεν έκρυψε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του ως παίκτης του ΝΒΑ. Αν και έχει πατήσει τα 40, υποστηρίζει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία θα του επιτρέψει να αγωνιστεί έστω και για λίγους αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο Μάρμπερι αυτήν την περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα των Μπεϊτζίνγκ Φλάι Ντράγκονς, στην Κίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για 13 ολόκληρα χρόνια στο ΝΒΑ, από το 1996 έως το 2009, με τις ομάδες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Φοίνιξ Σανς, Νιου Γιορκ Νικς και Μπόστον Σέλτικς. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κίνα, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Πλέον, επιθυμία του είναι μετά το τέλος της σεζόν στην κινεζική λίγκα, η οποία ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, να επιστρέψει στην πατρίδα του και το ΝΒΑ, ώστε να αποσυρθεί ως παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x