Ευρώπη

Θέλει να φύγει ο Ντόρσεϊ!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ πιέζει τη Γαλατάσαραϊ να μείνει ελεύθερος και να βρει ομάδα Ευρωλίγκας. Εφόσον τα καταφέρει, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τους αιωνίους.

Δεν περνάει καλά στη Γαλατάσαραϊ, δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον Αταμάν και σύμφωνα με το Eurohoops, ο Τζόι Ντόρσεϊ πιέζει για ν' αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο.

Όπως αναφέρεται, ο Αμερικανός σέντερ ψάχνει τρόπο να μείνει ελεύθερος... άμεσα, προκειμένου να προλάβει να κλείσει σε ομάδα Ευρωλίγκας και να παίξει στο δεύτερο γύρο του Top-16.

Παράλληλα, τονίζεται πως εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, τότε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμένεται να εκφράσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι πράσινοι δεδομένα ψάχνουν για αθλητικό ψηλό, ενώ οι Πειραιώτες παρά τις διαψεύσεις πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλη κίνηση για την φροντ λάιν τους, δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή Ντόρσεϊ στο λιμάνι...

Ο 32χρονος σέντερ σε 14 παιχνίδια στο φετινό Eurocup μετρά κατά μέσο όρο 8.2 πόντους και 6.7 ριμπάουντ σε σχεδόν 18’ που μένει στο παρκέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x