Ευρώπη

Θέλει να κρατήσει τον Μπούκερ η Χίμκι

Διάθεση να κρατήσει τον Ντέβιν Μπούκερ και την επόμενη σεζόν έχει η Χίμκι.

Την παραμονή του Ντέβιν Μπούκερ επιθυμεί η Χίμκι, όπως δήλωσε ο Πάβελ Αστάχοφ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας από τη Μόσχα ανέφερε πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ, καθώς από τη μία δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ από την άλλη δεν γνωρίζουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχουν την επόμενη σεζόν, ώστε να ορίσουν και το αντίστοιχο μπάτζετ.

Από την άλλη, ο Αστάχοφ ξεκαθάρισε πως προπονητής της Χίμκι θα είναι κανονικά ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

Φέτος, ο Μπούκερ είχε κατά μέσο όρο 11,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ από την άλλη στη VTB League είχε αντίστοιχα 13,4 πόντους και 4 ριμπάουντ.

«Ο Μπούκερ είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και φυσικά θα θέλαμε να τον κρατήσουμε. Αυτό ισχύει απόλυτα, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. Πρώτον, η σεζόν στην Ευρωλίγκα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Δεύτερον, είναι σημαντικό για εμάς να μάθουμε σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίζουμε την επόμενη σεζόν, ώστε να δημιουργήσουμε το αντίστοιχο ρόστερ που θα έχει ο προπονητής μας, Ρίμας Κουρτινάιτις. Το μπάτζετ θα εξαρτηθεί απόλυτα από αυτό», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, στο «Izvestia».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x